Kompletta undersökningar

Kompletta undersökningar

Ni tar fram frågor – vi gör resten.

Vi kan skapa/bygga enkät, hantera import av adresser, utskick av enkät, påminnelse, och leverera övergripande resultatrapporter i PDF och Excel. Analys av resultatet görs av er. Ni förser oss med frågor och e-post adresser, sen hanterar vi resten!

Företag/organisationer som vi gjort undersökningar åt är bl.a Fiskeriverket, Länsstyrelsen, Leksand Strand, XL Bygg, Korsnäs, AB Karl Hedin m.fl.

 

Hällde Maskiner anlitade oss och ville ha hjälp att genomföra en kundundersökning.
Så här säger Malin Annebäck på Hällde om samarbetet med Kundkoll:

”Vi på Hällde vill uppfattas som ett företag med hög servicenivå gentemot våra återförsäljare, där kvalité är ett av våra ledord. Det är lätt att ”sitta på sin kammare” och göra en massa antaganden men ibland är det värdefullt att ta reda på om antaganden stämmer och var förbättringar kan göras.
Jag googlade fram några företag som erbjöd marknadsundersökningar och bad om offerter från flera. Jag valde till slut KundkollSverige efter att jag pratat med Mats Eliasson där han kort o koncist presenterade sitt företag och förklarade varför jag skulle välja just dem. Kundkoll Sverige uppfyllde helt klart mina förväntningar; bra bollplank med frågeställningar, genomtänkt upplägg, snabb och effektiv kommunikation, bra genomförande och en tydlig rapportering efter avslut.
Jag kan definitivt rekommendera andra att anlita Kundkoll Sverige.”

Malin Annebäck

Försäljningschef Norden
AB Hällde Maskiner