Partners

Vi samarbetar med flera företag i ett nätverk, våra Partners. På så sätt kan vi erbjuda en bra kompetens och helhetslösningar inom många områden som går hand i hand med vår verksamhet. Här är några av våra partners:

Relationwiserelationwise_logo

Relationwise A/S är ett IT- och konsultföretag som har försäljning i Danmark, England och Sverige. Sedan starten år 2000 har målet varit att hjälpa företag stärka sin marknadskommunikation. Deras produkter används av företag som vill maximera avkastningen på sina marknadsförings- och undersökningsinvesteringar. Relationwise är Microsoft Certified Partner och IT-verktygen är baserade på Microsoft teknologi som kan integreras med en rad olika Microsoft produkter. För att kunna möta kundernas och marknadens behov jobbar de hela tiden med produkt- och systemutveckling i fokus.

 

Univox Marknadskommunikationunivox

Univox hjälper företag att nå sina affärsmål genom tydligare och effektivare kommunikation. Några huvudområden är företagsprofilering, webbdesign och -teknik, grafisk design, varumärkesarbete, marknadsstrategi.
www.univox.se

Starwebstarweb-logo

Ska ni starta eller byta webbutik? Då samarbetar vi med Starweb. De har utvecklat sin e-handelslösning från grunden och är en webbaserad hyrlösning med en låg månadskostnad.
Vi ser till att bygga butiken efter era önskemål, och efter en utbildning kan ni enkelt hantera allt på egen hand.