Så enkelt är det

Systemet består av 3 delar:

Design
– här skapar du dina undersökningar med önskad design, din egen logotype och färger. Utgå från någon av mallarna som finns, eller hämta upp en undersökning som du skickat tidigare. Det finns olika frågetyper att välja mellan och ett flertal användbara funktioner. Du kan självklart göra undersökningen anonym. När du är nöjd, publicerar du undersökningen så att den kan skickas ut till mottagarna.
Distribution
– välj mottagargrupp för undersökning. Har du inte lagt in några mottagare i systemet så importerar du snabbt och enkelt från en Excel- eller en textfil.
När du har undersökning och mottagare klara är det bara att klicka på ”Skicka”. Du kan också förinställa ditt utskick så att det skickas på en förutbestämd tid och datum. Systemet hanterar påminnelse till de som inte svarat, eller de som påbörjat sin undersökning men inte slutfört.

Resultat
Nu börjar det bli riktigt intressant. Vilka har svarat, vad har de svarat, och varför har de svarat så? Här finner du en rad olika analysmöjligheter; du kan se resultatet direkt på skärmen eller exportera till Excel eller PDF. Du kan filtrera svar baserade på frågor, svar och bakgrundsdata (ålder, region, avdelning osv). Du får resultatet i realtid och du kan snabbt agera utifrån de svar du får in.