Därför valde vi Kundkoll Sverige

Vi på Hällde vill uppfattas som ett företag med hög servicenivå gentemot våra återförsäljare, där kvalité är ett av våra ledord. Det är lätt att ”sitta på sin kammare” och göra en massa antaganden men ibland är det värdefullt att ta reda på om antaganden stämmer och var förbättringar kan göras.
Jag googlade fram några företag som erbjöd marknadsundersökningar och bad om offerter från flera. Jag valde till slut KundkollSverige efter att jag pratat med Mats Eliasson där han kort o koncist presenterade sitt företag och förklarade varför jag skulle välja just dem. Kundkoll Sverige uppfyllde helt klart mina förväntningar; bra bollplank med frågeställningar, genomtänkt upplägg, snabb och effektiv kommunikation, bra genomförande och en tydlig rapportering efter avslut.
Jag kan definitivt rekommendera andra att anlita Kundkoll Sverige.

Malin Annebäck

Försäljningschef Norden
AB Hällde Maskiner